Acasă Actualitate Un timișorean i-a cerut scuze primului ministru Dăncilă, după ce trenul Timișoara...

Un timișorean i-a cerut scuze primului ministru Dăncilă, după ce trenul Timișoara – București a întârziat patru ore

938
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Mihai Borceanu i-a scris o scrisoare deschisă primului ministru Viorica Dăncilă cerându-i scuze că nu a ajuns la o întâlnire programată la București. Motivul este unul simplu: trenul a ajuns de la Timișoara în capitală cu o întârziere de 4 ore.

”Sunt Mihai Borceanu, din Timișoara, și îmi cer scuze pentru că am ratat întâlnirea cu d-voastră la Zilele Diplomației Comerciale, care s-a ținut în Aula Magna a Academiei de Studii Economice București. în data de 8 iulie 2019.

Motivul este următorul;

Am plecat din Timișoara cu trenul IR la ora 22,27 și ar fi trebuit să ajung în București la ora 8,27.

Întârzierea trenului a însumat 4 ore! Am ajuns la Gara de Nord în jurul orei 12,30! Nu vreau să vorbesc despre cauze, dar vă amintesc că;

– la Lugoj s-a rupt pantograful.

-lângă Tr. Severin, pe celebra locație Balota, s-a stricat locomotiva, iar cea nou adusa a cedat și ea imediat lângă Craiova.

întoarcerea am avut-o cu IR la ora 15,45, care din start a plecat cu 90 minute întârziere, ajungând la destinație cu o întârziere de 2 ore. În decurs de aproximativ 24 h am avut o întârziere cumulată de peste 6 ore!

Atrag atenția pentru a acționa ca acest fapt regretabil să nu se mai întâmple.

Nu pot să nu vă reamintesc, ca fostul director Nicolaiciuc al SN CFR vindea cu sume astronomice produse către societate: mături, 10 milioane lei vechi, șuruburi cu 1 milion pe bucată, și dotând societatea cu 2000 de costume de scafandru, din neopren, cu tot cu labe de scafandru și butelii de oxigen, împreună cu bărci gonflabile!. Nu a existat un audit financiar intern?

Disconfortul călătoriilor îl simțim noi călătorii, pe banii noștri!

În speranța că v-am atras atenția aștept fapte de la d-voastră, pentru a îmbunătăți activitatea CFR -ului”, scrie Mihai Borceanu.

Comentarii

comentarii