Acasă Actualitate Universitatea de Științele Vieții Timișoara a primit Diploma de Excelență pentru contribuția...

Universitatea de Științele Vieții Timișoara a primit Diploma de Excelență pentru contribuția adusă la implementarea programului Erasmus+ în ultimii 25 de ani, în România

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara a participat la întâlnirea anuală a birourilor de promovare a programului Erasmus+, seminarul Erasmus+ dedicat domeniului universitar, în perioada 7-9 noiembrie 2022, la ANPCDEFP, București.

Evenimentul a marcat și aniversarea celor 35 de ani la nivel european și 25 de ani la nivel național ai programului Erasmus+.

Cu acest prilej au avut loc sesiuni interactive, pline de noutăți, dezbateri și exemple de bune practici, reîntâlniri cu toți colegii care coordonează programul E+ din universitățile din România. A fost un eveniment reușit!

Universitatea de Științele Vieții Timișoara a primit Diploma de Excelență pentru contribuția adusă la implementarea programului Erasmus+ în ultimii 25 de ani, în România.

Felicitări și mulțumiri echipei AN! Felicitări și mulțumiri echipei Biroului Erasmus+ din cadrul universității noastre și conducerii, pentru implicare, susținere și dezvoltare a unei strategii de internaționalizare, unde programul Erasmus + reprezintă un pilon principal! – este mesajul USV Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii