Acasă Administraţie Aquatim desfășoară lucrări pe rețeaua de apă din Făget, Moșnița Nouă și...

Aquatim desfășoară lucrări pe rețeaua de apă din Făget, Moșnița Nouă și Veche, Ianova și Giarmata

DISTRIBUIȚI

Luni, 14 noiembrie, între orele 10-16, se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche și Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, Viena, Monaco, Lisabona, Praga, Zagreb, Tirana, Baku și Vatican pentru executarea unei legături de conductă pe străzile Politeții și Berlin.

În zilele de 14, 15 și 16 noiembrie, între orele 9-16 se va opri furnizarea apei în Giarmata, pe străzile Morii, Ardealul, Gării, Pobeda, Victoriei, Română, Industriilor și Principală pentru trecerea branșamentelor de pe conducta de oțel pe conducta de polietilenă.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, între 14-16 noiembrie, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe alimentarea cu apă în Ianova, iar pe 15 noiembrie, între orele 9-13 se va opri apa în Făget, pe străzile Calea Bichigiului, Ștefan cel Mare, Gheorghe Doja, George Gârda, Vasile Alecsandri și Cloșca.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii