Acasă Actualitate Universitatea ”Tibiscus” din Timișoara a deschis anul universitar 2019-2020

Universitatea ”Tibiscus” din Timișoara a deschis anul universitar 2019-2020

506
DISTRIBUIȚI

Universitatea ”Tibiscus” din Timișoara a organizat, luni 30 septembrie 2019, deschiderea festivă a anului universitar 2019-2020, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT.

La eveniment au participat autorități locale, studenții, cadrele didactice și invitați. Mesajul transmis de conducerea universității este de mare optimism, iar noul an a început plin de entuziasm.

Amintim că Universitatea ”Tibiscus” din Timișoara a  aniversat 28 de ani de activitate neîntreruptă, joi, 27.06.2019.

Totuși după 10 ani de luptă, fondatorii unității de învățământ superior, prof. univ. dr. Anca Augusta și prof. univ. dr. Aurel Anca, au recâștiga universitatea și au readus-o în legalitate. Din septembrie 2018, Tibiscus a intrat în legalitate.

”Vrem să arătăm că studenții pot să vină cu încredere să se înscrie la Universitatea Tibiscus. Vrem să se știe că universitatea merge înainte cu încredere și hotărâre”, a spus prof. Aurel Anca.

Universitatea „Tibiscus” din Timișoara acreditată prin Legea 484/2002 a organizat în septembrie admiterea la cursuri de licență și masterat în acest an la Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Calculatoare și Informatică Aplicată, Facultatea de Drept și Administrație Publică la Facultatea de Psihologie.

Comentarii

comentarii