Acasă Economic UPC oferã viteze de download de 200 Mbps în toatã aria sa...

UPC oferã viteze de download de 200 Mbps în toatã aria sa de acoperire cu servicii de internet

DISTRIBUIȚI

UPC România, unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa locală de telecomunicaţii, anunţă disponibilitatea serviciului de internet de mare viteză Fiber Power 200 Mbps în toată aria de acoperire cu servicii de internet a companiei. Peste 2 milioane de familii se pot acum bucura de internet în bandă largă, beneficiind de viteze de acces de până la 200 Mbps.

Acest lucru asigurã o conexiune stabilă fiecărui client care conectează simultan până la zece dispozitive precum tablete, laptop-uri, smartphone-uri. Lansarea internetului Fiber Power 200 Mbps a contribuit la creşterea cu 75% a vitezei medii în baza clienţilor de internet UPC, aceasta ajungând în prezent la viteze de 100 Mbps. “La sfârşitul anului 2013 ofeream Fiber Power 200 Mbps în 24 de localităţi, iar astăzi este disponibil în toată aria de acoperire cu servicii internet UPC, în peste 2 milioane de case. Oferim românilor un produs de internet de mare viteză care acoperă nevoile întregii familii, asigurã o conexiune stabilă şi o experienţă de navigare superioară. Studiile ne arată că viteza de 200 Mbps este ideală pentru familii cu nevoi de conectare avansate, ce deţin mai multe echipamente care se pot conecta simulat la internet (tabletă, laptop, smartphone) – peste 90% din clienţii UPC care au achiziţionat Fiber Power 200 Mbps sunt foarte mulţumiţi de experienţa cu acest produs”, a declarat Robert Redeleanu, CMO UPC România.
57% dintre utilizatorii de internet din mediul urban au acasă cel puţin 2 dispozitive pe care le folosesc pentru accesul la internet, iar în 30% din cazuri există cel puţin 3 astfel de dispozitive care se pot conecta automat şi la WiFi. Astfel, pe măsură ce rata de penetrare a echipamentelor care se pot conecta prin WiFi creşte, se estimează că va creşte şi numărul de utilizatori care folosesc simultan conexiunea de internet. Pentru UPC, acoperirea WiFi în casă reprezintă o prioritate pentru companie – peste 45% din totalul clienţilor de internet au deja acest serviciu, UPC estimând că ponderea lor va ajunge la 70% până la finalul lui 2014. UPC oferă cele mai performante echipamente Wireless, produse de producători de renume mondial precum CISCO sau Thomson.

Comentarii

comentarii