Acasă Actualitate UPT organizează Zilele Carierei 2023, la Timișoara. Vii?

UPT organizează Zilele Carierei 2023, la Timișoara. Vii?

DISTRIBUIȚI

Cea de a XXII-a ediție a celui mai mare târg de job-uri universitar din vestul țării, Zilele Carierei, va avea loc, în zilele de 25 si 26 aprilie 2023, în incinta cantinei UPT din Complexul Studențesc din Timișoara și se va desfășura între orele 10:00 și 17:00, în ambele zile.

Zilele Carierei este un eveniment bianual desfășurat pe parcursul a două zile, în fiecare primăvară și toamnă în cantina UPT, împreună cu diferite companii sau instituții de profil locale, naționale și internaționale.

Organizăm Zilele Carierei pentru studenții și absolvenții noștri pentru că vrem să le oferim o imagine reprezentativă a companiilor sau instituțiilor în care ei pot sa activeze cu bagajul de cunoștințe dobândit la noi, la UPT. Succesul real aparține atât lor, cât și reprezentanților acestor angajatori fără de care entuziasmul și energia creată nu ar fi posibile”, explică UPT.

“Așadar, sus în Cantina UPT, organizați în standuri, oferim beneficiarilor acestui eveniment șansa să interacționeze, să se cunoască, să povestească despre perspective de viitor, așteptări și provocări. Știm că facem o treabă bună pentru că ascultăm poveștile de după eveniment și aflăm că am produs o schimbare: cineva s-a angajat, altcineva are o idee mai clară asupra pieței muncii sau altcineva pleacă inspirat de acolo și gata să producă o schimbare. Dacă îți place să faci networking, noi te așteptăm la ediția din această primăvara, din 25-26 aprilie. Vii?”, este mesajul UPT.

 

Comentarii

comentarii