Acasă Actualitate Vântul puternic face pagube în Banatul Montan

Vântul puternic face pagube în Banatul Montan

449
DISTRIBUIȚI

Vântul puternic a oprit alimentarea cu energie electrică în 25 localităţi din judeţul Caraş-Severin, şapte dintre acestea rămânând fără curent, încă de duminică seara.
Din cauza vântului puternic, în rafale, echipele SC Enel SA Caraş-Severin nu au putut interveni peste noapte pentru remedierea situaţiei, ci numai luni dimineaţă. De asemenea, ISU Semenic acţionează pentru degajarea unor copaci căzuţi din cauza vântului pe străzile Uzinei şi Flotaţiei din oraşul Moldova Nouă. Tot aici, o staţie de autobuz a fost luată de vânt şi a lovit un autoturism, iar bradul de Crăciun, din metal, din centrul oraşului, înalt de aproximativ 25 metri, a fost dărâmat. Totodată, o parte din acoperişul liceului din localitate a fost decopertat.
Situaţia este monitorizată în continuare de Centrul Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Semenic’ al judeţului Caraş-Severin. Pe Drumul Naţional 57B, Anina – Bozovici, în dreptul Paralelei 45, se circula cu dificultate, pe un singur sens de mers, din cauza bolovanilor căzuţi pe carosabil. De asemenea, din cauza fenomenelor meteorologice, începând de duminică seara şi până în prezent, 25 de localităţi au rămas fără curent electric.
Dacă în 11 dintre aceste localităţi problemele au fost rezolvate, în celelalte localităţi, echipele Enel S.A. acţionează şi în momentul de faţă pentru remedierea situaţiei.

Comentarii

comentarii