Acasă Economic Vizita de lucru la București a Președintelui CCIA Timiș a continuat la...

Vizita de lucru la București a Președintelui CCIA Timiș a continuat la Ambasada Republicii Polone în România

DISTRIBUIȚI

În cursul acestei săptămâni, la invitația Ambasadei Republicii Polone în România, delegația Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș condusă de Președintele CCIAT Florica CHIRIȚĂ a avut o întrevedere la sediul Ambasadei cu Doamna Natalia Piotrowska, Însărcinat cu afaceri a.i. și cu dna Crina Bârlădianu, Expert Senior la Secția Politico-Economică a Ambasadei.

Discuțiile au vizat în principal stabilirea unei agende de lucru comună cu rezultate în beneficiul comunității de afaceri timișene.

Astfel, s-a stabilit organizarea  sub egida Ambasadei Poloniei, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, în cursul Semestrului II al anului, a unui Forum de Afaceri România-Polonia.  

 Totodată, partea poloneză a recomandat CCIAT – și a furnizat datele de contact respective, să contacteze Camera Bilaterală de Comerț şi Industrie Polono-Română, Camera Națională de Comerţ a Poloniei din Varșovia cât și Primăria Oraşului Lublin, prin Departamentul de Strategie și Antreprenoriat, în vederea inițierii de evenimente economice. 

 „Așa cum spun de fiecare dată la întâlnirile cu corpul diplomatic sau camere de comerț din străinătate, o îmbinare a afacerilor cu cultura nu poate fi decât benefică.  O comunitate animată din punct de vedere cultural stimulează creativitatea și încurajează spiritul antreprenorial. În acest context, primăria orașului Lublin, care este înfrăţit cu Timişoara, poate asigura și componenta culturală a evenimentelor de business pe care urmează să le  organizăm la Timișoara”, a transmis Președintele CCIAT, dna Florica Chiriță.

Comentarii

comentarii