Acasă Actualitate Voluntarii de la Verde de Banat vor planta glădiță și salcâm, în...

Voluntarii de la Verde de Banat vor planta glădiță și salcâm, în weekend, la centura verde a Timișoarei

DISTRIBUIȚI

În weekendul 18-19 martie 2023, între orele 9,00 și 16,00, Asociația Verde de Banat va continua acțiunea de plantare la centura verde a Timișoarei, în zona din spatele Pieței Mehala, înspre podul de la ieșirea din oraș către Săcălaz.

Cu sprijinul specialiștilor din Primăria Timișoara și al partenerilor din sectorul privat care susțin acțiunile de mediu, a fost pregătit terenul pe care se va planta glădiță și salcâm.

La acțiunea de plantare vor participa, pe lângă voluntarii asociației, elevi ai unor școli din Timișoara, reprezentanți ai unor companii private. De asemenea, sunt invitați să se alăture acțiunii toți cei  doresc să contribuie la transformarea orașului într-un spațiu urban verde, care să asigure o mai bună calitate a vieții pentru timișoreni.

Organizatorii pun la dispoziție materialul săditor și uneltele necesare și asigură o masă caldă la prânz, ceai, apă și cafea. Doritorii sunt rugați să vină echipați corespunzător pentru o activitate pe teren, cu îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate (bocanci, cizme de cauciuc, haine impermeabile).

Pentru înscrieri și informații suplimentare, toți cei interesați pot lua legătura cu organizatorii la numerele de telefon 0728961929, 0759034915 sau prin e-mail, la verdedebanat@gmail.com.

 

Comentarii

comentarii