Acasă Actualitate Ziua Armatei României 2021, marcată, luni, în parcul Scudier Timișoara

Ziua Armatei României 2021, marcată, luni, în parcul Scudier Timișoara

DISTRIBUIȚI

Brigada 18 Cercetare Supraveghere „DECEBAL”, organizează, luni 25 octombrie, ora 10.00, ceremonial militar și religios cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României 2021, la Monumentul Ostașului Necunoscut din parcul Scudier Timișoara.

Data de 25 octombrie constituie amintirea unei zile de împlinire națională, ziua când Armata Română și-a îndeplinit menirea firească. Devenită simbol al tuturor bătăliilor și eroilor neamului românesc, data de 25 octombrie a rămas întipărită în sufletele românilor ca zi în care țara își sărbătorește armata și pe cei care au fost sau sunt în slujba ei.

Moment simbolic în istoria poporului român, înscris în calendarul sărbătorilor noastre de suflet, ziua de 25 octombrie este Ziua Armatei României, o zi de cinstire pentru eroismul și jertfele prin care, de-a lungul vremii, oștirea noastră și-a îngemănat faptele de arme cu soarta neamului românesc, îndeplinindu-și misiunea nobilă de  a apăra unitatea națională și integritatea teritorială a statului român – este mesajul Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „DECEBAL” Timișoara.

 

Comentarii

comentarii