Acasă Actualitate Ziua internațională a copilului sărbătorită în 9 localități din Caraș Severin

Ziua internațională a copilului sărbătorită în 9 localități din Caraș Severin

396
DISTRIBUIȚI

Cele mai bune trupe de teatru pentru copii din România sunt invitate la a doua ediţie a Festivalului de Teatru pentru Copii ”Lumea Poveştilor”, organizat de Teatrul de Vest, în perioada 1-8 iunie 2019, pentru a marca Ziua internațională a copilului.

Animaţie, bucurie şi multă veselie, acestea sunt ingredientele manifestării ce urmează să se desfăşoare în mai multe locaţii din municipiul de pe Bârzava, dar și în Caransebeş, Oțelu Roșu, Băile Herculane, Moldova Nouă, Oravița, Bocșa, Caraşova și Berzovia. De asemenea vor avea loc spectacole în aer liber în Centrul Civic, în  Parcul Tricolorului și Parcul Siderurgistului.

Vor participa trupe importante de teatru din Bucuresti, Cluj, Timișoara, Oradea, Arad, Ramnicu-Valcea.

În acest an Teatrul de Vest aduce SUPERNOVA Digital PLANETARIUM, un ecran sferic de 16 m diametru, care  este cel mai mare DOM si PLANETARIU din Romania, care va fi montat în Centrul Civic al orașului.

Reșița este al treilea oraș din Romania la care participă SUPERNOVA Digital PLANETARIUM după Cluj – Napoca  de la  Festivalul  de muzică  Untold și Festivalul de film de la Sibiu – Astra.

În cadrul festivalului, Teatrul de Vest va organiza în parteneriat cu Centrul de Voluntariat Mansarda ateliere pentru copii în Centrul Civic.

 

Comentarii

comentarii