Acasă Actualitate Ziua Medicului Veterinar! Dr. Dan Vârtosu: ”Vă admir profesionalismul!”

Ziua Medicului Veterinar! Dr. Dan Vârtosu: ”Vă admir profesionalismul!”

DISTRIBUIȚI

Luni, pe 15 mai, se sărbătorește Ziua Medicului Veterinar – momentul când să aducem un omagiu tuturor medicilor veterinari care își dedică viața și cariera pentru a îngriji animalele și a le asigura sănătatea.

Doctorul veterinar Dan Vârtosu, viceprimarul din Giroc, a transmis următorul mesaj adresat veterinarilor: ”Cu răbdare, pricepere și afecțiune, vă asigurați că animalele noastre de companie primesc îngrijirea de cea mai înaltă calitate. Sunteți acolo pentru a le vindeca rănile, a alina suferințele și a oferi consiliere atât proprietarilor cât și animalelor lor.

Vă mulțumesc că sunteți mereu pregătiți să răspundeți la orice provocare, chiar și în cele mai dificile momente. Vă admir profesionalismul, cunoștințele medicale extinse și abordarea empatică față de animale și stăpânii lor.

Vă încurajez să continuați să vă perfecționați și să căutați inovații în domeniul medicinii veterinare. Munca voastră este valoroasă nu doar pentru animalele pe care le tratați, ci și pentru întreaga societate, deoarece sănătatea și bunăstarea animalelor contribuie la un echilibru mai bun în lumea în care trăim.

La mulți ani, colegilor medici veterinari! Sper ca această zi să vă aducă satisfacție, recunoaștere și ocazia de a fi apreciați pentru munca voastră deosebită. Continuați să fiți modele pentru noi toți și să inspirați următoarea generație de medici veterinari!”

Comentarii

comentarii