Acasă Actualitate 12.000 de vouchere pentru Programul Rabla local au fost emise până la...

12.000 de vouchere pentru Programul Rabla local au fost emise până la ora 17.00

DISTRIBUIȚI

Ministrul Mediului Mircea Fechet a anunţat că, luni până la ora 17.00, au fost emise 12.000 de vouchere pentru Programul Rabla local, iar municipiile Moineşti, Ţicleni şi oraşul Aiud şi-au epuizat deja bugetele. 

„În ceea ce priveşte Rabla local, dincolo de mica problemă tehnică pe care am avut-o la prima oră şi care a durat, din nefericire, câteva zeci de minute şi pe care am depăşit-o cu succes, pot să vă spun că la ora 17.00 tocmai ce aveam voucher-ul cu numărul 12.000 emis, ceea ce din punctul nostru de vedere poate să însemne faptul că ne-am atins obiectivul”, a afirmat Mircea Fechet, luni, după şedinţă a  conducerii PNL la sediul din Bucureşti al partidului.

Ministrul Mediului a mai precizat că tot în jurul orei 17.00, primul municipiu din România care şi-a epuizat bugetul a fost municipiul Moineşti din judeţul Bacău.

„E vorba de municipiul Moineşti din judeţul Bacău. Totodată, mai există un municipiu şi un oraş Aiud şi Ţicleni. În acest moment nu există niciun fel de problemă. Programul se desfăşoară conform celor stabilite”, a conchis Fechet.

Programul privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local – a început luni, de la ora ora 10.00, iar persoanele fizice trebuiau să se înscrie pentru a primi 3.000 lei în schimbul casării unui autovehicul vechi şi poluant. Sute de persoane au reclamat, însă, că aplicaţia nu poate fi accesată.

Bugetul programului este de 240 de milioane de lei, iar ministrul Mircea Fechet a anunţat că 100.000 de români sunt potenţiali beneficiari.

Comentarii

comentarii