Acasă Eveniment 14 ani de închisoare pentru femeia care a comandat uciderea soțului său

14 ani de închisoare pentru femeia care a comandat uciderea soțului său

4366
DISTRIBUIȚI

Femeia trimisă în judecată după ce a comandat uciderea concubinului ei rămâne condamnată la 14 ani de detenţie. Verdictul, care este unul definitiv, a fost pronunţat miercuri de Curtea de Apel Oradea. Instanța a redus, însă, pedepsele în cazul celor doi „executanţi” ai omorului, adică fiul femeii, Kis Attila, şi prietenul fiicei sale, Ionuţ Flonta.

Potrivit soluţiei publicate pe scurt pe portalul instanţei, Kis Attila va executa 14 ani de închisoare, faţă de 15 ani, cât a dispus iniţial Tribunalul Bihor, în timp ce Ionuţ Flonta, condamnat iniţial la 8 ani de detenţie, va sta după gratii 6 ani şi 10 luni, susțin jurnaliștii de la Ebihoreanul.

Victima, Nicolae Cardoş, a fost dat dispărut pe 6 ianuarie de concubina sa, Gajdos Klára, cu care bărbatul trăia de peste 17 ani şi împreună cu care avea un copil, o fată în vârstă de 15 ani, crescută împreună cu băiatul din prima căsătorie a femeii, Kis Attila.

Ce se întâmplase cu bărbatul s-a aflat câteva zile mai târziu. La comanda femeii, în seara zilei de 4 ianuarie, fiul ei, Kis Attila, şi iubitul adolescentei, Ionuţ Flonta, l-au ucis în bătaie pe Cardoş. Cadavrul bărbatului a fost ascuns în portbagajul maşinii, iar o zi mai târziu a fost dus la marginea satului Berechiu. Aici, cei trei i-au stropit capul cu sodă caustică, pentru a-l face de nerecunoscut, iar în final l-au aruncat pe digul unui canal colector din apropierea unui drum agricol, la circa 100 metri de linia ferată Oradea-Salonta, loc în care, ulterior, a şi fost găsit.

Sursa foto: Ebihoreanul

Comentarii

comentarii