Acasă Actualitate Un șofer și-a făcut cruce când a văzut ce a făcut poliţistul...

Un șofer și-a făcut cruce când a văzut ce a făcut poliţistul Kovacs Valer pe autostrada A1 – video

DISTRIBUIȚI

Un şofer prins fără triunghi reflectorizant, în timp ce se afla pe banda de urgenţă de pe autostrada A1, în Timiş, şi-a făcut cruce atunci când poliţistul nu l-a amendat, ci i l-a dat pe al lui, cu condiţia să îl înapoieze, scrie stiripesurse.ro.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul ore 16.15, atunci când şoferul a fost nevoit să tragă pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, după ce i s-a stricat maşina. Rămas şi fără baterie, bărbatul nu a putut activa avariile, astfel încât să fie observat de ceilalţi participanţi la trafic.

Poliţistul Kovacs Valer, urmărit de sute de mii de români pe reţelele sociale, se afla în patrulare în acel moment şi a oprit pentru a-l verifica pe şofer. Acesta i-a amintit că, atunci când staţionează pe banda de urgenţă, are anumite obligaţii, printre care şi cea de a monta un triunghi reflectorizant.

Şoferul a încercat timp de câteva minute să găsească triunghiul reflectorizant, pe care nu îl avea, şi în momentul în care se aştepta să primească o amendă a avut parte de un gest de omenie din partea poliţistului.

 

Acesta din urmă i-a oferit triunghiul reflectorizant pe care îl avea pe motocicleta sa, cu condiţia să îl înapoieze după ce maşina sa va fi ridicată de o platformă.

În acel moment, şoferul şi-a făcut cruce şi i-a spus poliţistului: „Ca dumneavoastră, la polițiști, nu prea am întâlnit”.

Comentarii

comentarii