Acasă Actualitate 20 de “monoposturi” au participat la Red Bull Racing Can Timisoara

20 de “monoposturi” au participat la Red Bull Racing Can Timisoara

351
DISTRIBUIȚI

FOTO

Ce legatura exista intre un circuit de Formula 1 si Campusul Studentesc din Timisoara? Red Bull Racing Can – competitia adresata studentilor, ingineri indemanatici si piloti indrazneti, in egala masura. Studenti ai faculatilor tehnice, cu specializare in design sau simpli pasionati ai curselor motorizate au modelat din doze de Red Bull caroserii pentru automodele cu care, mai apoi, au concurat pe un traseu in miniatura. 

20 de “monoposturi” au luat astazi startul in Marele Premiu al Timisoarei pe o pista special amenajata in fata Cantinei Poli din Timisoara. Suspansul, emotiile si indemanarea au facut deliciul publicului venit sa-si incurajeze echipa favorita la cea de a treia etapa a competitiei Red Bull Racing Can. Sicanele, depasirile periculoase, dar si micile accidente au fost la ordinea zilei, insa masinile au trecut cu brio linia de finis. Pe circuit am vazut atat masini cu un design futurist, cat si copii fidele ale monoposturilor de formula 1 sau a masinilor de politie. Toate insa, realizate din aceeasi materie prima – cutiile din aluminiu de Red Bull. 

Competitia a fost castigata de catre echipa MnM, formata din Alexandru Margoi si Madalin Mitoi, studenti la UPT, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii. Podiumul a fost completat, pe pozitia a doua, de echipa Fast Two, alcatuita din Stefan Danciu si Aurel Birda, studenti in cadrul Universitatii Politehnice Timisoara, respectiv Facultatea de Constructii. Pe locul trei s-a clasat echipa The Prototype, formata din Attila Domokos si Gall Zsolt, studenti in cadrul Universitatii Politehnice, respectiv Facultatea de Arhitectura. 
Urmatoarea oprire in calendarul Red Bull Racing Can este in Bucuresti. In final, un juriu avizat va hotari cine pleaca sa reprezinte Romania in Finala Mondiala de la Milton Keynes, acasa la Red Bull Racing.
 

{vsig}galerie/red bull racing{/vsig}

Comentarii

comentarii