Acasă Actualitate 20 de poliţişti vor patrula prin Timişoara pe motoscutere

20 de poliţişti vor patrula prin Timişoara pe motoscutere

560
DISTRIBUIȚI

politisti motoscuterPolițiștii locali sunt prezenți, începând de vineri, 26 aprilie, și pe motoscutere în cadrul acțiunilor de patrulare organizate pe raza municipiului Timișoara. 20 de polițiști locali au fost instruiți în privinţa respectării regulilor de trafic, a modului în care se face patrularea la acţiunile la care participă, să fie operativi în teren la semnalarea problemelor cetățenilor și să fie deschiși la solicitările acestora atunci când îi abordează.

Motoscuterele oferă mobilitate, eficiență și rapiditate, în special în zonele aglomerate din trafic sau în zonele mai îndepărtate din cartiere. Pe viitor se vor stabili trasee de patrulare pentru fiecare echipă motorizată, care va ţine cont de solicitările consiliilor de cartiere, a asociaţiilor de proprietari şi ale cetăţenilor, astfel încât fiecare zonă a municipiului să poată fi acoperită si să se acţioneze în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi ordine publica, dar şi să se relaţioneze cu cetăţenii, ale căror probleme vor constitui priorităţi pentru activitatea viitoare.

Deja de astăzi, imediat după efectuarea instruirii, polițiștii locali au fost repartizați să efectueze patrulări în cartierele Soarelui, Girocului, Dâmbovița, Freidorf, Ronaț, Mehala, Lipovei, Buziașului, Ciarda Roșie, Plopi, Elisabetin, Cetate.

Comentarii

comentarii