Acasă Actualitate 2013 începe frumos: Revelion la Salon Viena, in Hotel Timisoara

2013 începe frumos: Revelion la Salon Viena, in Hotel Timisoara

DISTRIBUIȚI

Echipa Belvedere Restaurant a pregătit un Revelion stilat, îmbelşugat şi relaxat 

Pentru toţi cei care ştiu că e important cum începi Noul An, căci aşa va fi tot anul, master chef Asen Asenov şi echipa Belvedere Restaurant au pregătit un Revelion stilat, îmbelşugat şi relaxat, o reţetă perfectă pentru a păşi cu aplomb în 2013. Revelion la Salon Viena de la Hotel Timişoara înseamnă răsfăţ gastronomic, muzică de calitate şi distracţie din plin, într-un spaţiu elegant, primitor şi generos cu cei care adoră să danseze şi să petreacă. 

Festinul culinar pregătit cu fantezie şi mult suflet de master chef Asen Asenov va fi servit la ceasul potrivit fiecărui gust şi moment al petrecerii. Meniul cuprinde delicatese în stare să satisfacă dorinţele celor mai pretenţioşi gurmanzi, ale celor mai mari pofticioşi:
 
Gustare rece, ora 20: 
Terină din mușchi de port cu fistic
Ruladă de somon cu brânză
Duo de roșii cherry și mozzarella
Prosciutto cu mango
Piftie de fazan
Piept de rață afumat cu piure de castane
Floare din mușchi file
Cală de cașcaval pe castravete
 
Gustare caldă, ora 22.30:
Șalău file cu sos de chives
Orez basmati cu șofran indian
Șampanie, la miezul nopții
 
Fel principal, ora 01.00: 
Mușchiuleț de porc împănat învelit în bacon
Piept de curcan cu gorgonzola
Legume sote
Cartofi Dophinoise
Salată asortată
 
Desert, ora 02.00: 
Trio Belvedere (Parfait nugat, Tiramisu, Ecler)
Fructe: Banane, struguri, mere, portocale & sărățele, alune
Băuturi: Whiskey, Gin, Campari, Martini, Vin, Cafea esspreso, Apă plată/carbogazoasă.
 
Atmosfera de petrecere este întreținută, în noaptea dintre ani, cu muzică românească live. Vor cânta interpreții Adriana Botoș, Cosmin Popa, Romario Betea, George Lațcu, Alex Nicolae, Balant Petrovici & DJ Dodo Sound. În intermezzo-urile muzicale, DJ-ul va scoate lumea la dans cu cele mai nemuritoare hit-uri naționale și internaționale. Timișorenii care îşi petrec Revelionul la Salon Viena din Hotel Timişoara beneficiază și de o extraordinară apropiere de centrul orașului, conectați la evenimentele care au loc în fața Operei Naționale. Prețul meniului este de 220 de lei pentru o persoană. Petrecerea este organizată la Hotel Timișoara, în sala Viena, pentru aproximativ 200 de persoane. Atenție, multe dintre locuri au fost deja ocupate. Rezervările, pentru cei care doresc să petreacă trecerea dintre ani într-o atmosferă extraordinară, pot fi făcute la adresa de e-mail office@hoteltimisoara.ro ori la numerele de telefon 0256 498852 sau 0730 016840.

Comentarii

comentarii