Acasă Actualitate Târgul de Crăciun a fost deschis în Giroc! Dan Vîrtosu: “Inimile noastre...

Târgul de Crăciun a fost deschis în Giroc! Dan Vîrtosu: “Inimile noastre bat la unison din dragoste pentru România!”

DISTRIBUIȚI

Vineri, 1 Decembrie, de la ora 18.30, de Ziua Națională a României, girocenii, cu mic cu mare, au participat la deschiderea festivă a tradiționalului Târg de Crăciun, în frunte cu viceprimarul cu funcție de primar, Dan Vîrtosu.

Evenimentul a început cu un ceremonial militar și o paradă a Grupării Mobile de Jandarmi Vlad Voievod Timișoara împreună cu fanfara comunei Giroc, care au plecat de la Monumentul Eroilor și au continuat până la Casa de Cultură din Giroc, Grădina de Vară, unde se desfășoară Târgul de Crăciun.

Cu acest prilej, în mesajul său, Dan Vîrtosu a spus:

“În această dată specială când marcăm Ziua Națională a României să ne reînnoim angajamentul de a lucra împreună pentru binele țării noastre, pentru a asigura un viitor mai bun pentru toți românii, să ne străduim să fim cetățeni responsabili implicați în comunitate și dedicați valorilor democrație și ale statului de drept.

La mulți ani România!

La mulți ani români de pretutindeni!

Astăzi, de 1 Decembrie, inimile noastre bat la unison din dragoste pentru România.

Este ziua în care ne amintim de sacrificiile înaintașilor noștri și de visul lor de libertate și unitate, un vis pe care noi îl trăim în fiecare zi.

Și în comuna noastră, tradițiile se împletesc cu speranțe pentru viitor, simțim cu toții că apartenența la acest pământ nu este doar un fapt, ci și o responsabilitate și o onoare.

Cu toții putem să contribuim la povestea acestei comunități, o poveste despre solidaritate, respect și mândrie națională.

În această zi de sărbătoare, vă îndemn să ne bucurăm împreună și să ne amintim că, indiferent de provocările zilei de mâine, suntem mai puternici când stăm uniți.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”

Seara a fost însuflețită de un spectacol folcloric, susținut de Ansamblul “Ghiocelul” al Casei de Cultură.

De asemenea, și-au dat concursul si i-au încântat pe giroceni cu talentul lor artiști renumiți precum: Mariana Șușca, Alina Radi, Loredana Sur, Stana Milu, Iasmina Armioni și Sorana Mariș.

După programul de deschidere toți participanții au fost invitați și la un ceaun.

”Târgul de anul acesta va fi un loc magic, unde veți putea găsi cadouri unice, decorațiuni festive și multe surprize.

Vă așteptăm alături de familie și prieteni pentru o seară de neuitat, plină de muzică, tradiție, în spiritul sărbătorilor.

Haideți să împărtășim bucuria și magia sărbătorilor împreună!” – este mesajul Primăriei și Consiliului Local Giroc.

Comentarii

comentarii