Acasă Eveniment 31 de cetăţeni din Bangladesh, India şi Pakistan, prinşi la Nădlac când...

31 de cetăţeni din Bangladesh, India şi Pakistan, prinşi la Nădlac când încercau să treacă ilegal în Ungaria, ascunşi într-un camion cu frigidere

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au prins 31 de migranţi din Pakistan, India şi Bangladesh, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un camion încărcat cu frigidere. 

“În cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru o societate comercială din Italia”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia de Frontieră.

 În urma unui control, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 31 de migranţi.

“Aceştia au fost preluaţi şi transportaţi la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, India şi Pakistan, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei”, se mai arată în comunicat.

 Poliţiştii de frontieră au început cercetările pentru trafic de migranţi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Comentarii

comentarii