Acasă Actualitate 33 de școli în Timișoara și 17 în județ sunt în online,...

33 de școli în Timișoara și 17 în județ sunt în online, din cauza frigului, infectărilor sau a infrastructurii

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 2 februarie, cei mai mulți elevi, 1.667, aflați în online sunt la Colegiul Național Bănățean, din cauza temperaturilor scăzute. Aici este vorba de 60 de formațiuni de studiu în online.

Pe locul doi se află Liceul Grigore Moisil din Timișoara, cu 52 de formațiuni de studiu și 1.404 elevi.

Pe locul trei se situează Școala nr. 19 Avram Iancu cu 41 de formațiuni de studiu și 1.049 elevi.

Pe locul patru este Liceul Lenau cu 40 de formațiuni de studiu online și 1.011 elevi.

Conform Inspectoratului Școlar Județean Timiș, miercuri, 2 februarie, în Timișoara, sunt 33 de unități de învățământ cu activitate online în totalitate sau parțial, cu 15.293 de elevi, iar în celelalte localități din județ, 17.

În total sunt 50 unități în online în județul Timiș din cauza temperaturilor scăzute, în clase, a infectărilor sau a infrastructurii.

”În această situație, din cauza frigului, pot apărea riscuri care să pună în pericol securitatea elevilor și a cadrelor didactice. Prin urmare recomandăm școlilor să nu folosească soluții neautorizate de autorități. Prin urmare, mai bine trecem în online activitatea școlară decât să riscăm viața elevilor și profesorilor. Aceasta este recomandarea ISU Timiș care a fost trimisă tuturor unităților școlare din județ”, a spus prof. Marin Popescu, inspectorul șef al ISJ Timiș.

Comentarii

comentarii