Acasă Actualitate 6 milioane de dolari în 2023! The Distinguished Gentleman’s Ride, în Piața...

6 milioane de dolari în 2023! The Distinguished Gentleman’s Ride, în Piața Unirii din Timișoara!

DISTRIBUIȚI

Duminică 21 mai, motocicliștii din Timișoara s-au reunit în Piața Unirii, de la ora 14:00, iar la ora 16:00, au pornit în paradă, pe străzile orașului.

Scopul evenimentului a fost să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care ucid anual peste 1 milion de bărbați.

Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa, The Distinguished Gentleman’s Ride a strâns până acum 35 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2023 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Începand cu anul 2018 la evenimentul DGR din Timișoara au participat, în total, 325 de motocicliști, care au adunat 30.295 euro în scop caritabil.

Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemen’s Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său.

Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember FoundationTriumph Motorcycles și Belstaff.

 

Comentarii

comentarii