Acasă Actualitate Nicolae Robu sondează populaţia despre impozitul diferenţiat, dar nu şi despre salubritatea...

Nicolae Robu sondează populaţia despre impozitul diferenţiat, dar nu şi despre salubritatea din oraş

DISTRIBUIȚI

După ce RETIM a anunţat că nu se va mai ocupa de salubrizarea Timişoarei, de la începutul lunii august – când Nicolae Robu spera să prelungească contractul cu clauze contractuale mult mai dure – timişorenii au devenit foarte îngrijoraţi de ceea ce se va întâmpla cu oraşul. Mai ales că nu de mult timp au mai trecut prin astfel de imagini de coşmar. În această disperare  populaţiei, primarul Nicolae Robu pare să fie mult mai interesat de faptul că guvernul PSD ar vrea să introducă impozitul diferenţiat pe profit. E o problemă şi asta, dar principala temă arzătoare rămâne GUNOIUL MENAJER ŞI URBAN. 

Totuşi, să vedem ce-l preocupă acum pe primar, “jucându-se” pe facebook:

“PRESUPUN CĂ SUBIECTUL VĂ INTERESEAZĂ PE TOŢI. (…) : PSD vrea să introducă impozitul diferenţiat, diferenţiat la nivel de procente. Evident, în valoare efectivă el e diferenţiat şi acum, pt că 10% la un salariu de 2.000 lei înseamnă 200 lei, iar 10% la un salariu de 10.000 lei înseamnă 1.000 lei.

Sunteţi de acord cu impozitul diferenţiat (de ex: 10% la salarii mici, 20% la salarii medii şi 40% la salarii mari, ceea ce înseamnă: la un salariu de 10.000 lei, impozit 4.000 lei!!!)?”, spune textul, iar rezultatele parţiale ale sondajului spuneau joi dimineaţa: 25% Da şi 75% Nu.

Pe teme de salubrizare cam care ar fi procentele?

Comentarii

comentarii