Acasă Actualitate Noua Dreaptă Timişoara, în casă nouă

Noua Dreaptă Timişoara, în casă nouă

DISTRIBUIȚI

popa-bogdanDupă o lungă perioadă de timp în care nu au avut un sediu propriu, Noua Dreaptă Timişoara s-a mutat în casă nouă. Sediul de pe strada Mangalia 52 a fost împodobit deja cu steaguri tricolore şi simboluri ale Noii Drepte.

Inaugurarea stropită cu şampanie a avut loc chiar în ziua în care la Bucureşti avea loc tradiţionala paradă gay, locul unde homosexualii îşi fac propagandă ostentativă în văzul tuturor.

Concurs de skandenberg marca Noua Dreaptă

Noul sediu al organizaţiei Noua Dreaptă Timişoara, o casă arătoasă de la intersecţia străzilor Mangalia şi Preyer, a fost închiriat cu sprijinul celor peste 40 de membri activi ai organizaţiei. De la mijlocul lui iunie se doreşte permanentizarea unui program cu publicul şi atragerea de noi membri.

Noua Dreaptă Timişoara s-a remarcat în ultima vreme prin mai multe marşuri împortiva clanurilor ţigăneşti, a mafiei imobiliare, a dictaturii FMI şi a clasei politice. Acum vrea să iniţieze un concurs nemaivăzut de skandenberg. Unde, culmea, sunt primiţi şi homosexualii.

„În iulie vom organiza un concurs de skandenberg. La el vor participa membrii organizaţiei, dar sunt aşteptaţi şi alţi doritori. Pot să vină chiar şi homosexuali, dacă sunt decent îmbrăcaţi. Noi nu avem nimic personal cu ei, ci cu propaganda lor agresivă”, a spus Bogdan Popa, liderul organizaţiei Noua Drteaptă Timişoara.

Mai mulţi membri ai organizaţiei au înfierat, sâmbătă, în noul sediu, căsătoriile între homosexuali şi posibilitatea ca aceştia să înfieze un copil, apărând în acelaşi timp drepturile familiei tradiţionale.

Comentarii

comentarii