Acasă Actualitate A fost semnat contractul pentru reabilitarea acoperișului clădirii Liceului „Calderon” de pe...

A fost semnat contractul pentru reabilitarea acoperișului clădirii Liceului „Calderon” de pe Sălceanu

DISTRIBUIȚI
sursă – Google Maps

Joi, 29 septembrie, au fost finalizate toate procedurile din cadrul licitației pentru reabilitarea acoperișului clădirii Liceului Teoretic „Jean-Louis Calderon” de pe strada C. Sălceanu, nr. 11. Astfel, primarul Dominic Fritz a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor. Câștigătoarea licitației este asocierea NEDEX GRUP (lider) și GOLOTIM GLOBAL SRL(asociat).

Valoarea contractului este de 509.057,23 lei fără TVA, din care 41.311,85 proiectare și asistență tehnică și 467.745,38 lei execuție. Durata contractului este de 133 de zile, din care 63 de zile pentru proiectare și 70 de zile pentru execuție și asistență tehnică.

„În baza contractului de achiziție publică, se vor presta servicii de proiectare și se vor executa lucrări pentru reabilitarea acoperișului la Liceul Teoretic J. L. Calderon, respectiv reabilitarea șarpantei și învelitorii clădirii. De asemenea, se va asigura asistența tehnică de specialitate din partea proiectantului pe parcursul derulării execuției lucrărilor de construcții-montaj necesare realizării, finalizării și recepționării. Lucrările fac parte dintr-un program mai amplu al primăriei de reabilitare a infrastructurii școlare învechite, respectiv hidroizolarea și eficientizarea energetică a clădirilor de școli și grădinițe”, explică reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii