Acasă Actualitate A furat o mașină din Italia și a adus-o acasă

A furat o mașină din Italia și a adus-o acasă

477
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care a intenţionat să introducă ilegal în România o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, declarată furată din Italia.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean român în vârstă de 31 ani din județul Bacău, care conducea o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, cu numere de înmatriculare româneşti. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că numerele de înmatriculare sunt false, iar autoutilitara figurează cu menţiunea „bun căutat pentru confiscare”, fiind declarată furată în Italia din data de 04.04.2014. Şoferul a declarat că nu ştia că mașina este furată, el având rolul de a o conduce pe ruta Italia – România.
Poliţiştii de frontieră îl cercetează pe băcăuan sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice. Maşina, în valoare de 25.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul sectorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii