Acasă Actualitate A murit prof. dr. Constantin Ilie, șeful Secției de Neonatologie din Spitalul...

A murit prof. dr. Constantin Ilie, șeful Secției de Neonatologie din Spitalul Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Renumitul doctor pediatru prof. dr. Constantin Ilie a încetat din viață, la câteva zile după ce a împlinit 71 de ani. Acestea suferea de o boală incurabilă.

Medicul a fost șeful Secției de Neonatologie din cadrul Clinicii „Bega” a Spitalului Județean din Timișoara. În perioada 1997 – 1999 a fost președinte executiv al Asociației Române de Medicină Perinatală.

„Sincere condoleanțe familiei profesor dr. Ilie Constantin! Trecerea în neființă  a deosebitului coleg și prieten lasă un gol imens în sufletele celor care l au cunoscut. Un medic puternic, dedicat, extrem de competent care a îngrijit și crescut mii de copiii spre bucuria părinților. Un profesor la fel de competent, a format generații de studenți și medici specialiști. Șeful Secției de Neonatologie din Spitalul Județean Timișoara s-a bucurat de aprecierea medicilor și întregul personal al secției pe care a condus-o cu pricepere în toate împrejurările, ușoare sau grele. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace veșnic!”, a transmis, joi seara, medicul Doina Roșu de la Spitalul Județean.

 

Comentarii

comentarii