Acasă Eveniment Accident cumplit într-un magazin de bricolaj. O fetiță de 4 ani, grav...

Accident cumplit într-un magazin de bricolaj. O fetiță de 4 ani, grav rănită după ce o ușă neasigurată a căzut peste ea

DISTRIBUIȚI

O fetiță de patru ani a fost grav rănită, după ce o ușă de la un magazin de bricolaj a căzut peste ea. Totul s-a întâmplat în Brico Depot, Oradea, județul Bihor.

Ușa era expusă la vânzare și s-a desprins pentru că nu era prinsă cum trebuie pe suportul de expoziție. Copila a fost transportată la spital unde este acum internată.

„Polițiștii orădeni au fost sesizați în urma unui apel primit la 112 că într-un centru comercial din Oradea, la raionul de tâmplărie, o ușă care era expusă pentru vânzare a căzut peste o minoră de 4 ani, din Oradea, cauzându-i leziuni la nivelul feței”, a transmis comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, conform bihon.ro.

Părinții nu au depus plângere, dar polițiștii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Poziție oficială Brico Depot

”În ceea ce privește evenimentul petrecut în cursul zilei de 19 ianuarie, în magazinul Brico Depot Oradea, dorim să facem următoarele precizări, nu înainte de a asigura opinia publică că acesta este un incident izolat și că siguranța celor care calcă pragul magazinelor noastre este responsabilitatea noastră prioritară.

Confirmăm că incidentul a avut loc în raionul de tâmplărie al magazinului, unde una dintre ușile expuse la raft a accidentat, prin cădere, o fetiță prezentă în acel moment în zonă. Din fericire, incidentul a fost unul minor și nu a avut urmări grave. În acest moment, starea de sănătate a fetiței este una bună, monitorizată cu atenție. La rândul nostru, ținem legătura constant cu familia pentru a fi la curent cu starea de sănătate a copilului.

Dorim să subliniem, în primul rând, că regretăm profund acest incident. Menționăm că am luat de la început toate măsurile pentru a ne asigura că fetița beneficiază de toată îngrijirea necesară la fața locului. Astfel, am solicitat rapid intervenția ambulanței și i-am oferit sprijin imediat, fetița și tatăl acesteia fiind însoțiți de unul dintre colegii noștri la spital, pentru îngrijiri medicale. Ulterior, după aproximativ 2 ore, fetiței i s-a permis să meargă acasă împreună cu familia, cu recomandarea de a fi ținută sub observație în cursul serii și al nopții.

Vă asigurăm, încă o dată, că în cadrul Brico Depot acordăm o atenție deosebită siguranței clienților noștri, iar toate situațiile care vizează acest subiect sunt tratate cu prioritate.

În acest moment, a fost deja demarată o analiză minuțioasă a evenimentului și a condițiilor care au dus la acest incident, urmând să luăm toate măsurile aferente ca urmare a investigației. De asemenea, încă de ieri, am oferit întreg suportul nostru autorităților care s-au deplasat la fața locului pentru a analiza situația”, ne-a transmis compania. 

Comentarii

comentarii