Acasă Eveniment Accident cumplit între 4 autotrenuri pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Un...

Accident cumplit între 4 autotrenuri pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Un șofer a murit

DISTRIBUIȚI

Un accident cumplit în care au fost implicate 4 autotrenuri a avut loc, marți după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Traficul rutier în zonă a fost blocat în totalitate până la finalizarea cercetării la fața locului.

Potrivit informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop, un TIR de Bulgaria care circula din direcția Lugoj-Orșova a acroșat ușor TIR-ul din fața lui, cu numere de înmatriculare de Arad și a pătruns pe sensul opus unde a fost evitat de un alt TIR, cu numere de Ungaria (care s-a răsturnat în afara părții carosabile), apoi a intrat în coliziune frontală cu un TIR de Bulgaria. Șoferul care circula din direcția Lugoj-Orșova a fost transportat la spital. Celălalt șofer a murit în impact.

Potrivit polițiștilor, în urma accidentului produs pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, în care au fost implicate 4 autocamioane, a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto și rănirea altuia, ambii cetățeni bulgari, cel din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

La acest moment polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, traficul rutier fiind în continuare deviat prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz.

Comentarii

comentarii