Acasă Eveniment Accident grav, la Timișoara, după ce instructorul auto și-a lăsat eleva singură...

Accident grav, la Timișoara, după ce instructorul auto și-a lăsat eleva singură în mașină. O femeie a fost zdrobită între două mașini

DISTRIBUIȚI

Imagini șocante au fost surprinse în trafic, în Timișoara. Aflat în timpul unei ore de condus, un instructor a decis să iasă din mașină când a văzut că un alt șofer are nevoie de ajutor.

Greșeala lui a fost însă să o lase pe elevă singură în mașină. Într-o fracțiune de secundă însă, aceasta încurcă pedalele, accelerează și intră cu viteză în mașina din față.

O femeie aflată pe șosea a fost prinsă între cele două mașini.

Din fericire, tânăra a fost rănită uşor.

Incidentul a avut loc pe 15 ianuarie, însă imaginile au fost făcute publice abia acum. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

La rândul său, instructorul a venit cu o comunicare pe pagina sa de Facebook. „După cum ați aflat din mediul online, am fost parte a unui regretabil ACCIDENT de circulație, în urma căruia o fată are nevoie de îngrijiri medicale și pagube materiale. Video-ul, pe care probabil l-ați văzut, a fost trimis de mine DOAR agentului constatator…

Nu am dreptul să vorbesc, deocamdată despre cele întâmplate, întrucât s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Doar la finalizarea acestui dosar, și din respect pentru victime, voi putea comenta subiectul”.

Poliţiştii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Munteniei, din Timișoara, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism destinat școlarizarii în vederea obținerii permisului de conducere, la volanul căruia se afla o femeie de 42 de ani, a accidentat o altă femeie, de 20 de ani, aflată pe partea carosabilă, care ar fi încercat să își mute autoturismul defectat, ulterior lovind un alt autoturism ce se afla parcat.

Femeia de 42 de ani, era însoțită de un bărbat, de 35 de ani, în calitate de instructor auto, dar în acel moment acesta a coborât din autoturism pentru a o ajuta pe tânără să scoată autoturismul în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 20 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comentarii