Acasă Eveniment Scafandrii caută un om a fost văzut intrând în apele râului Bega...

Scafandrii caută un om a fost văzut intrând în apele râului Bega şi nu a mai ieşit. UPDATE: Scafandrii au scos din apă trupul tânărului

DISTRIBUIȚI

Căutări cu scafandri în râul Bega/ Un om a fost văzut intrând în apele râului şi nu a mai ieşit. Din primele informaţii, omul care intrase în râul Bega ar fi fost văzut de doi studenţi care au sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

”În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor din Timişoara.

La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu două autospeciale şi două bărci, şi un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din judeţele Arad şi Hunedoara”, a transmis ISU Timiş.

UPDATE: Scafandrii au scos din apă trupul tânărului, în apropierea Complexului Studenţesc. Salvatorii au încercat să-l resusciteze, dar acesta nu a răspuns la manevre. Tânărul avea 19 ani şi era din Republica Moldova. Ieri a fost ziua sa de naştere.

Comentarii

comentarii