Acasă Eveniment Accident în curtea Spitalului Victor Babeş din Timișoara. O femeie a confundat...

Accident în curtea Spitalului Victor Babeş din Timișoara. O femeie a confundat frâna cu acceleraţia, a lovit o mașină și un gard, apoi s-a înfipt într-un pom

DISTRIBUIȚI

Accident în curtea Spitalului Victor Babeș din Timișoara. O femeie a fost rănită, după ce mașina în care se aflau s-a înfipt într-un pom. Șoferița, care venise să-și facă vaccinul antirabic, a pierdut mașina de sub control, după ce a confundat frâna cu accelerația.

După ce s-a vaccinat, femeia s-a urcat în mașina care era parcata în parcarea spitalului. În mașină mai erau alte două femei pasagere. În momentul în care femeia s-a urcat la volan i s-a făcut rău, a confundat frâna cu accelerația și a pierdut controlul mașinii.

Femeia a lovit o altă mașină care era parcată în incintă, a trecut de gardul spitalului și a pătruns într-un loc de joacă amenajat în curtea spitalului, iar în cele din urmă mașina s-a oprit într-un pom.

În urma acestui incident a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea autoturismului. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

„O femeie, în vârstă de 47 de ani, în încercarea de a părăsi parcarea privată a unui spital din Timișoara, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat, cu un grad, apoi cu un loc de joacă, ulterior oprindu-se într-un copac.

În urma acestui incident a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea autoturismului.

Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Comentarii

comentarii