Acasă Eveniment Accident la Pecica, cu 7 răniţi, printre și un copil

Accident la Pecica, cu 7 răniţi, printre și un copil

1482
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier s-a produs joi după amiaza la Pecica. Șapte persoane, între care și un copil, au ajuns la spital, transportate cu cinci ambulanţe, două SMURD şi trei ale Serviciului de Ambulanţă Arad.

„Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit că în această după-amiază, în jurul orei 17,15, un bărbat de 44 de ani, din Pecica, a condus un autoturism pe strada nr 2, din localitate. În autoturism se aflau 6 persoane. La intersecția cu strada 314, conducătorul auto nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers înspre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism  condus de un bărbat de 42 de ani, din Pecica. În al doilea autoturism se aflau cinci persoane. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea, oprit la ieșirea de pe strada 214, care era condus de un tânăr de 33 de ani, din Pecica.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a şapte persoane, dintre care un cetățean maghiar, trei din primul autoturism şi patru din cel de-al doilea”, a declarat agent principal adjunct de poliţie, Claudia Iuga.

Din fericire, starea celor șapte persoane rănite este stabilă.

Comentarii

comentarii