Acasă Eveniment Accident la un mall din Timișoara. Un bărbat a căzut de la...

Accident la un mall din Timișoara. Un bărbat a căzut de la etaj. A fost transportat în stare critică la spital

DISTRIBUIȚI

Accident, joi dimineața, la un mall din Timișoara. Un bărbat a căzut de la înălțime.

Un echipaj de ambulanță a ajuns la locul incidentului imediat după ora 7.

Victima a fost trasportată în stare gravă la Spitalul Municipal din Timișoara.

Conform primelor informații, bărbatul este angajatul unei firme de construcții, și lucra la o clădire din Iulius Town Timișoara, cea de deasupra magazinului Auchan. Bărbatul se afla într-o zonă în care nu avea ce căuta. Martorii spun că vorbea la telefon în momentul în care s-a dezechilibrat și a căzut, dat acest lucru nu este confirmat încă. Bărbatul a căzut de o plasă metalică rigidă și a fost transportat în stare critică la spital.

”La data de 1.02.2024, în jurul orei 07:20, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi căzut în gol, de la o înălțime de 7 metri, din parcarea unei complex comercial, din Piața Consiliul Europei din Timișoara.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că cele sesizate se confirmă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE: Surse din achetă spun că bărbatul  a ieşit să fumeze o ţigară şi vorbea la telefon. Din neatenţie a alunecat, s-a dezechilibrat şi a căzut de la 7 metri.
 
Inspectorii ITM urmează să declanşeze o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut accidentul. De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii