Acasă Administraţie Administrația Fritz mărește semnificativ taxele și impozitele locale din Timișoara de anul...

Administrația Fritz mărește semnificativ taxele și impozitele locale din Timișoara de anul viitor

DISTRIBUIȚI

Rata inflației, de 13,8% este majorarea de bază adusă de actuala administrație pentru anul viitor, a decis Consiliul Local Timișoara în plenul de marți seara. În plus, impozitul pe vehicule crește cu 50%, la fel și impozitul aplicat persoanelor juridice și celor fizice cu spații comerciale.

Singura veste bună este că s-a reușit amendarea bonificației pentru plata anticipată a taxelor, de la 5% cât gândise administrația Fritz, la 10% așa cum e de ani buni, respectiv un impozit scutit integral pentru vehiculele hibride.

Dacă persoanele fizice au scăpat ieftin, doar cu 13,8% în plus la taxe locale, cât a fost inflația, în plus vor primit bonificație 10% dacă plătesc la timp, nu 5% cât voia sa dea administrația pentru plata integrală a impozitelor datorate pe 2024, cele juridice, iar aici ne referim și la persoanele fizice care au clădiri de închiriat în scop comercial vor plăti semnificativ mai mult față de 2023, au decis consilierii ”puterii”, marți seara. În plus, și dacă deții o mașină, fi pregătit să plătești un impozit pe vehicule majorat cu 50%!

Comentarii

comentarii