Acasă Actualitate Adolescenta dispărută din Tulcea, găsită la Timișoara, la 850 km distanță de...

Adolescenta dispărută din Tulcea, găsită la Timișoara, la 850 km distanță de casă

DISTRIBUIȚI

Incredibil, fetița dispărută în urmă cu o săptămână din județul Tulcea a fost găsită în Timișoara. Polițiștii au găsit-o în gara din Timișoara, aceasta este sănătoasă și puțin speriată. Oamenii legii vor face verificări pentru a vede cum fata a ajuns la peste 850 de kilometri distanță de casă.

Daniela Gabriela Coadă aplecat de acasă pe 28 februarie. Părinții au crezut că fata lor de 14 ani a vrut să se joace cu ei și să lase indicii din cărțile preferate pe care le citea. Mai mult, copila credea că este personajul principal din cartea „Pisicile Războinice” care a plecat în aventură în pădure. Aventura acesteia a ajuns până aproape de granița României cu Serbia.

Poate cel mai important indiciu pe care poliţiştii l-au avut a fost scrisoarea pe care fata a lăsat-o. Acolo recunoştea că toată această aventură a fost planificată de cel puţin 4 luni. Nu şi-a luat cărţile, dar şi-a luat toate economiile – 200 de lei.

Peste 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari au căutat-o pe fata de 14 ani prin pădure. Inclusiv o dronă a fost ridicată astfel încât să fie indentificată, însă fără urmă.

Abia în urmă cu câteva ore a fost găsită, într-o gară în celălalt capăt al ţării, în Timişoara. A fost preluată de Protecţia Copilului şi familia a fost anunţată că poate veni după ea.

Pisicile Războinice sunt extrem de populare în rândul adolescenţilor din toată lumea. Au fost publicate prima oară în 2003 şi s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări. Au apărut inclusiv pe lista New York Times a celor mai cumpărate titluri.

Comentarii

comentarii