Acasă Actualitate Adoptă o mamă – eveniment pentru femei în dificultate din Timiș

Adoptă o mamă – eveniment pentru femei în dificultate din Timiș

1032
DISTRIBUIȚI

Mămicile Mai Tari ca Google au continuat și în acest an campania „Adoptă o mamă”

„Pentru că suntem o comunitate de femei care au învăţat să fie alături de alte femei am continuat, şi în acest an, campania „Adoptă o mamă!”, iniţiată, la Bucureşti, de Mirela Retegan. Este vorba despre o campanie deosebită, care a atras de două ori mai multe femei ca şi anul trecut. Astfel, în acest an am primit peste 850 de cadouri din partea femeilor din Timişoara, dar şi din alte localităţi din ţară şi chiar de peste hotare. Demersului nostru s-au alăturat şi câteva companii (Cupio, DM Drogerie Timişoara, Iulius Mall Timişoara, Centrul Medical Orthopedics), precum şi copiii de la Grădiniţa Minissa şi de la clasa pregătitoare a Şcolii Generale nr. 2 din Timişoara. Darurile oferite de toţi cei ce ne-au fost alături în această campanie au adus bucurie, apoi, femeilor din centrele rezidenţiale din cadrul DGASPC Timiş, precum şi mai multor femei aflate în dificultate”, transmit reprezentantele MMTCG.

În semn de recunoştinţă pentru toate doamnele care au pregătit câte un cadou acestor femei, doamna Mirela Retegan, alături de comunitatea MMTCG şi de Fabrica de Haz, vor oferi membrelor MMTCG o seara specială, în cadrul evenimentului „Antrenorul Părinților”, susținut de Mirela Retegan.  „Este recompensa sufletească a unui om care, la rândul său, face bine! Este răspunsul la efortul vostru de a pregăti, împacheta, aduna cadourile pentru aceasta campanie minunata!”, a menţionat Bianca Potyesz, reprezentanta comunităţii MMTCG. Evenimentul va avea loc în ziua de 20 martie şi va fi găzduit de locul de joacă Fabrica de Haz, din incinta Bega Shopping City.

Dar, până la acest moment, urmează un alt eveniment de tradiţie al MMTCG. Peste 500 de femei, unele dintre ele venite din alte oraşe sau de peste hotare, vor participa, în 16 martie, la cea mai mare petrecere destinată femeilor – „Ziua femeii alături de MMTCG”. Evenimentul va fi găzduit de Complexul Flonta – Crystal Lake Ballroom şi, pe lângă un meniu deosebit, pregătit de un bucătar care a participat la concursul Master Chef, şi de prezenţa unui DJ profesionist, va însemna şi o mulţime de surprize pentru participantele la eveniment (tombolă cu premii pentru fiecare participantă, un moment de zumba alături de Claudiu Guţu şi invitaţii săi, concursul Miss MMTCG şi multe altele).

 

Comentarii

comentarii