Acasă Eveniment Aeronava care a plecat din Antalya spre Timișoara a aterizat de urgență...

Aeronava care a plecat din Antalya spre Timișoara a aterizat de urgență la București

1805
DISTRIBUIȚI

Un avion TAROM care zbura de la Antalya la Timișoara a aterizat de urgență, sâmbătă, pe Aeroportul “Henri Coandă” din București. Aeronava ar fi trebuit s[ aterizeze la ora 12.30 la Timișoara, însă în timpul zborului a apărut o defecțiune la bord.

Aerul condiționat nu mai funcționa, iar atmosfera în cabină devenise foarte încinsă, potrivit Digi24. Cei 187 de pasageri au fost debarcați și vor fi preluați de altă aeronavă TAROM. În primăvară, un alt avion TAROM a fost lovit de un fulger, la scurt timp după ce a decolat de la Bruxelles, motiv pentru care piloții au fost nevoiți să se întoarcă pe aeroportul belgian

Atunci avionul a aterizat în siguranță, iar pasagerii au fost nevoiți să debarce. Ulterior, specialiștii din cadrul aeroportului din Bruxelles au inspectat avionul pentru a stabili dacă a fost afectat. Pasagerii au fost debarcaţi din aeronavă şi au aşteptat timp de două ore în aeroport un alt avion care să-i transporte la Bruxelles. În cele din urmă, aceştia au ajuns în siguranţă la destinaţie.

Comentarii

comentarii