Acasă Actualitate AJOFM Timiș și ANOFM au ajutat peste 950 de tineri să-și construiască...

AJOFM Timiș și ANOFM au ajutat peste 950 de tineri să-și construiască un viitor mai bun

DISTRIBUIȚI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș și ANOFM au finalizat proiectul “Succes în carieră pentru TINEri!” alături de partenerii de la Inovatrium.

“Am avut ocazia să susținem tinerii NEETs, acei tineri cu vârsta între 16 și 29 de ani, care se confruntau cu șomajul și care erau înregistrați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidența în regiunile eligibile”, a explicat Kașai Paula Roxana, director executiv AJOFM Timiș.

La conferința Ocuparea în Regiunea Vest  explorează noi oportunități de carieră, au participat atât tinerii care au făcut parte din grupul țintă, cât și tinerii antreprenori care au pus întrebări invitaților, la panelul ”Antreprenoriatul de la A la Z-motivația de a merge mai departe”.

Marcel Miclău, secretar executiv al ANOFM, a spus: “În cei doi ani de proiect, am depășit cu mult obiectivele noastre, ajutând peste 950 de tineri să-și construiască un viitor mai bun. Acestora li s-a oferit sprijin în diverse forme, iar rezultatele ne încântă”.

Peste 460 de tineri din mediul rural au beneficiat de suportul nostru.

Au fost susținuți și integrați în piața muncii 5 tineri de etnie romă.

Peste 900 de tineri au fost mediatizați cu succes pentru locuri de muncă. Peste 450 de tineri au găsit un loc de muncă stabil.

Mai mult de 200 de tineri au obținut locuri de muncă pe perioadă nedeterminată sau mai mare de 6 luni.

Kașai a concluzionat: “Această realizare nu ar fi fost posibilă fără implicarea și susținerea celor care au crezut în acest proiect.

Mulțumim secretarului general al ANOFM, Marcel Miclău și partenerului nostru, președintelui Inovatrium-Vasile Moldovan, cât și tuturor membrilor echipelor de implementare.

De asemenea, mulțumim invitaților noștri, subprefectului județului Timiș, Sorin Ionescu, inspectorului șef al ITM Timiș, Ileana Mogoșanu, directorului adjunct al OIR POCU Vest, Marius Lupulese.

Cu toții suntem mândri de această reușită și suntem bucuroși că am putut să contribuim la transformarea vieții tinerilor din regiunea noastră. Tinerii ne motivează să continuăm să lucrăm pentru un viitor mai bun pentru toți.

Vă mulțumim tuturor pentru faptul că ne sunteți alături în diseminarea informațiilor ,  prin care le transmitem tuturor categoriilor de persoane că le suntem alături și suntem aici pentru a ne atinge obiectivele”.

 

Comentarii

comentarii