Acasă Politica Alexandru Proteasa, propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Timiș.

Alexandru Proteasa, propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Timiș.

1490
DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Județean PNL Timiș a votat la ședința de joi seara ca Alexandru Proteasa să fie propunerea partidului pentru funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Timiș.

”Mă onorează încrederea acordată de colegii mei liberali pentru a ocupa această funcție alături de președintele CJT, Alin Nica. Împreună știm exact ce avem de făcut și ce putem face. Dorința mea este să accesăm maximum posibil de fonduri europene pentru a ridica Timișul la nivel european, să schimbăm modul de lucru, gândire și acțiune în Consiliul Județean și să digitalizăm instituția, pentru a fi cât mai eficienți, agili, performanți și verificabili în tot ceea ce facem!”, a precizat Alexandru Proteasa.

Alexandru Constantin Proteasa are 32 ani și este președintele organizației PNL Moșnița Nouă. Este masterand al Universității de Vest din Timișoara, în domeniul Management, programul de studii Administrarea și Evaluarea Proprietăților Imobiliare și activeză în mediul privat, ca manager al unei societăți comerciale.

 

Comentarii

comentarii