Acasă Actualitate Alin Nica a vorbit despre digitalizarea Consiliului Județean Timiș în cadrul Conferinței...

Alin Nica a vorbit despre digitalizarea Consiliului Județean Timiș în cadrul Conferinței EU for Municipalities

DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a participat în calitate de speaker (din partea Comitetului European al Regiunilor, dar și ca membru al Comitetului pentru Macedonia) la Conferința EU for Municipalities, organizată în scopul facilitării schimbului de cunoștințe între reprezentanți din UE și autoritățile locale și centrale din Macedonia de Nord, țară candidată la aderare.

Administrație publică eficientă și inovatoare trebuie să asigure cetățenilor servicii rapide și de înaltă calitate. Aceasta înseamnă reconsiderarea și redefinirea procedurilor și serviciilor din perspectivă digitală, precum și asigurarea accesului liber la date și servicii și altor administrații și, pe cât posibil, și societății civile.
Intervenția președintelui CJ Timiș a avut loc în panelul dedicat digitalizării administrațiilor publice, unde a vorbit despre digitalizarea Consiliului Județean Timiș prin dezvoltarea și implementarea platformei digitale integrate.

„Consiliul Județean Timiș a inițiat un proiect care urmărește implementarea unui sistem digital modern, la toate nivelurile și pentru fiecare procedură administrativă. Acest sistem va permite o mai bună validare a deciziilor manageriale și un proces de lucru mai precis pentru propriul personal, bazat pe informații corecte, complete și consistente, colectate în timp real, furnizate de bazele de date create pentru fiecare departament”, a anunțat Nica.

Comentarii

comentarii