Acasă Actualitate Alin Nica, președintele PNL Timiș: ”Interesele personale au fost deasupra intereselor Partidului...

Alin Nica, președintele PNL Timiș: ”Interesele personale au fost deasupra intereselor Partidului Național Liberal”

DISTRIBUIȚI

Ultima posibilitate ca decizia de a face cadou PSD un post de candidat la conducerea CJT este o decizie a Biroului Politic Național, singura structură care mai poate întoarce hotărârea luată în ședința coaliției. Alin Nica se bazează pe ședința BPN pentru o decizie favorabilă voinței filialei PN Timiș, care refuză să predea la cheie candidatura către Alfred Simonis, alesul PSD impus de la București.

”Liderii coaliției PSD-PNL au decis astăzi să treacă peste voința liberalilor din Timiș și să desemneze un candidat comun la președinția Consiliului Județean Timiș în persoana șefului PSD Timiș, Alfred Simonis.  În repetate rânduri am atras atenția colegilor de la București că fac o greșeală și vând pe nimic o întreagă filială, însă, înclin să cred că interesele personale au fost deasupra intereselor Partidului Național Liberal. Timișoara și Timișul au fost și vor rămâne de drepta, fără afinități socialiste sau nostalgii comuniste. Un exemplu simplu: președintele României, Klaus Iohannis, a obținut aici aproape 80% din voturile exprimate în turul doi al alegerilor prezidențiale”, spune Nica.

El reamintește că la Timișoara, PSD nu a fost niciodată un partid de două cifre.

”PSD nu a reușit vreodată să obțină la Primăria Timișoara un scor cu două cifre, de aceea preluarea ostilă a organizației locale PNL reprezintă un gest fără precedent, o umilire a liberalismului și a spiritului Timișoarei. Acest comportament al liderilor de la București va fi sancționat de electoratul de dreapta, majoritar în Timiș”, a ai spus Alin Nica.

Liderul PNL Timiș nu a rămas fără speranță, iar ultima dintre acestea se numește BPN.

”Sper ca măcar în ultimul ceas colegii din BPN să se opună acestei decizii abuzive și să oprească răul pe cale să se întâmple partidului nostru”, a încheiat Nica.

 

Comentarii

comentarii