Acasă Eveniment Alte șase firme din zona centrală a Timișoarei, amendate de Poliția Locală,...

Alte șase firme din zona centrală a Timișoarei, amendate de Poliția Locală, vineri dimineață, pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor

501
DISTRIBUIȚI

Vineri dimineață, polițiștii locali din Timișoara au continuat să verifice dacă firmele din zona centrală a municipiului respectă prevederile legale privind gestionarea deșeurilor. După ce în urmă cu o săptămână au fost date trei amenzi, de această dată, numărul acestora a crescut la șase. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 9.500 de lei.

„În această dimineață, un număr de 29 de agenți economici de pe străzile Eugeniu de Savoya, F. Mercy, Augustin Pacha, Strada Fara Nume, Hector, Martin Luther, Țepeș Vodă, T. Doda au fost verificați, fiind întocmite un număr de 6 procese verbale de sancționare în valoare totală de 9500 lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru lipsă contract cu societatea de salubrizare, nerespectarea colectării duale a deșeurilor, depozitare de deșeuri din construcții pe domeniul public și s-a aplicat o somație pentru nerespectarea curățeniei într-o curte interioară”, transmite Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Controalele inopinate ale Poliției Locale la firmele din zona centrală vor continua și în perioada următoare, inclusiv în weekend.

Comentarii

comentarii