Acasă Administraţie Amenzi pentru 21 de societăți comerciale din zona Dacia

Amenzi pentru 21 de societăți comerciale din zona Dacia

496
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au verificat 35 de societăți comerciale, în Piața Dacia și pe străzile adiacente, pentru firmele de publicitate expuse pe blocuri.

În urma acțiunii, s-a constatat că 12 dintre acestea dețin autorizație de construire pentru montarea firmelor de identificare, două au depus documentația în vederea autorizării, iar 21 de agenți economici nu dețin autorizația necesară sau, după caz, avizul pentru publicitate temporară emis de organele de specialitate din cadrul Primăriei Timișoara.

Ca urmare a acestor constatări, polițiștii locali au încheiat 21 de procese verbale de constatare a contravenției, conform HCL 371/2007, Legii 50/1991 și Legii 185/2013. Arhitectul șef urmează să stabilească și cuantumul sancțiunilor și măsurile complementare. Prevederile actelor normative amintite cuprindsume între 500 și 10.000 de lei pentru amenzi.

„Polițiștii locali vor mai organiza astfel de verificări și în alte zone din oraș și atrag atenția reprezentanților societăților comerciale să se documenteze și să obțină toate avizele și autorizațiile necesare pentru a evita astfel sancționare cu amenzi care sunt destul de mari”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii