Acasă Administraţie Aproape200 de asociații de locatari din Timișoara riscă amenzi de până la...

Aproape200 de asociații de locatari din Timișoara riscă amenzi de până la 2.500 de lei, dacă nu încep să colecteze selectiv gunoiul

554
DISTRIBUIȚI

După ultimele semnalări făcute de Retim, Poliția Locală a trimis198 de notificări nominale, pe asociații, locatarilor care nu colectează selectiv gunoiul. Cei atenționați, în cazul în care nu se vor conforma, pot primi amenzi între 1.000 și 2.500 de lei.

În vederea polițiștilor locali sunt asociații de locatari de pe străzile Atomului, Remus Răduleț, Orion, Vasile Balmuș, Aștrilor, Icar, Ana Ipătescu, Oglinzilor și Constantin Prezan.

„Aceste notificări au caracter permanent, iar cei somați sunt obligați să intre în legalitate imediat, deoarece la următoarele controale efectuate, dacă se mai constată abateri, se vor aplica sancțiuni. Acțiunile vor continua pe această linie și în perioada următoare, atât în zonele deja verificate cât și în alte zonele semnalate de societatea de salubrizare, cu scopul de a contribui astfel la menținerea unui oraș curat și civilizat”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii