Acasă Actualitate Angajatele Spitalului Județean Timișoara, sărbătorite, de 8 Martie! Managerul Dorel Săndesc: ”Le...

Angajatele Spitalului Județean Timișoara, sărbătorite, de 8 Martie! Managerul Dorel Săndesc: ”Le prețuim…!”

DISTRIBUIȚI

Miercuri 8 martie, de Ziua Femeii, managerul Spitalului Județean Timișoara, prof.univ.dr. Dorel Săndesc, și-a onorat colegele, le-a felicitat de ziua lor, iar soliștii Operei Naționale din Timișoara au cântat în cinstea lor, pe scena amfiteatrului din sala spitalului.

Toate angajatele Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara, doamne și domnișoare, au fost invitate în amfiteatrul spitalului la un mic intermezzo muzical, oferit în dar, de 8 Martie, de managerul SCJUBPT, prof. Dorel Săndesc. A fost prilejul potrivit pentru a le sublinia cât de important  este rolul pe care îl au în angrenajul imens al spitalului, cât de importantă este munca pe care o depun zilnic în spital, mulțumindu-le  pentru dăruirea cu care se împart între profesiunea aleasă și familii și pentru prezența lor delicată, cochetă și puternică, totodată. Soliștii invitați ai Operei Naționale Române din  Timișoara, împreună cu Cristian Rudic, sunt cei care au susținut programul muzical pe scena amfiteatrului și au smuls zâmbete calde și aplauze pentru gestul lor romantic.

“Le prețuim și le asigurăm de toată dragostea!  Sunt colegele noastre, caractere puternice și frumoase, ce ne stau alături zilnic și înnobilează această grea meserie, prin feminitatea lor”, a fost mesajul managerului  Dorel Săndesc.

 

 

Comentarii

comentarii