Acasă Administraţie Aquatim îi invită pe timişoreni la Ziua Serviciilor Publice 2017, în Piaţa...

Aquatim îi invită pe timişoreni la Ziua Serviciilor Publice 2017, în Piaţa Unirii

1642
DISTRIBUIȚI

Compania Aquatim SA îi invite pe timişoreni, sâmbătă, 7 octombrie, între orele 10.00 – 14.00, în Piaţa Unirii, pentru a sărbători împreună ediţia a patra a evenimentului “Ziua Serviciilor Publice 2017”.

“Vă aşteptăm, cu interes, la standul nostru, situat în faţa Liceului Lenau, pentru a afla noutăţi despre companie şi proiectele în desfăşurare, pentru a sta de vorbă cu reprezentanţii noştri, dar şi pentru a fi parte a experimentelor mult aşteptate, an de an, de către vizitatori,  desfăşurate în gura de canal, cu robotul special pe care îl vom aduce la faţa locului. Robotul destinat inspecţiei video a canalizării poate fi comandat de la distanţă şi transmite în timp real, în sistem de televiziune cu circuit închis, imagini şi date din tronsonul de canalizare inspectat. La ediţiile precedente ale Zilei Serviciilor Publice, aceste demonstraţii au fost extrem de aşteptate. Mizăm pe acelaşi interes şi sâmbătă!Pentru copiii care vor vizita standul Aquatim SA, vom avea o zonă aparte, dotată cu planşe şi creioane colorate, în care aceştia vor putea realiza desene pe teme de apă. Vom avea şi premii pentru ei”, îndeamnă Crenguţa Radosav, purtător de cuvânt Aquatim.

La standul companiei de apă va fi prezentă şi delegaţia germană, sosită special la Timişoara pentru acest eveniment. Delegaţia, din care fac parte numeroase personalităţi din domeniul administrativ şi al serviciilor publice, este condusă de către Hep Monatzeder, fost primar al oraşului Munchen. De Ziua Serviciilor Publice, în Piaţa Unirii, vor avea loc spectacole, iar vizitatorii vor avea parte de numeroase alte surprise.

 

Comentarii

comentarii