Acasă Cultura Aquatim îi invită pe timişoreni să ia …. micul dejun în iarbă,...

Aquatim îi invită pe timişoreni să ia …. micul dejun în iarbă, la Uzina de Apă Urseni

2901
DISTRIBUIȚI

Aquatim s-a implicat şi se implică activ în evenimentele sociale şi culturale din Timişoara şi din Timiş, fie prin propriile proiecte derulate deja sau în curs de desfăşurare, fie prin parteneriatele cu diverse asociaţii şi fundaţii de profil, fie prin suportul direct acordat pentru susţinerea a numeroase astfel de activităţi.

În acest context, în urma parteneriatului dintre Aquatim şi Fundaţia Art Encounters, duminică, 1 octombrie, între orele 11 şi 13, la Uzina de Apă Urseni va avea loc un inedit… mic dejun în iarbă.

La evenimentul care îşi propune să transpună, în viața de zi cu zi, celebra lucrare Le dejeuner sur l’herbe realizată de Edouard Manet, sunt invitaţi toţi timişorenii. În cadrul brunch-ului, la Uzina de Apă Urseni se va sta pe pături de picnic și se vor servi diverse băuturi și gustări, iar artista Raluca Croitoru (de origine română, care trăiește și lucrează în Rotterdam, Olanda), va prezenta performance-ul To Cast a Shadow. Acest eveniment face parte din a doua ediţie a Bienalei Art Encounters – cel mai amplu eveniment dedicat artei contemporane – care va avea loc la Timişoara şi Arad, în perioada 30 septembrie – 5 noiembrie 2017 –a explicat prof. dr. Ilie Vlaicu, directorul general Aquatim.

 

 

Comentarii

comentarii