Acasă Administraţie Aquatim: Legătură de conductă pe bv. Sudului și repozițonare de conductă DN....

Aquatim: Legătură de conductă pe bv. Sudului și repozițonare de conductă DN. În 5 localități se spală rețeaua

498
DISTRIBUIȚI

Marți, 8 iunie, între orele 9-17, se va executa o legătură de conductă la intersecția bulevardelor Liviu Rebreanu și Sudului. Pe durata lucrărilor se va întrerupe apa pe strada Cerna, Liviu Rebreanu nr. 173-175 și la centrul Aletheia.

Luni, 7 iunie, între orele 8-17, se va repoziționa conducta DN 315mm în apropierea canalului betonat și se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă și Moșnița Veche.

Lucrările fac parte din proiectul de lărgire la 4 benzi de circulație a drumului Timișoara – Moșnița Nouă

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, luni, 7 iunie, între orele 8-16, în Fărășești se va sista livrarea apei, iar în Dragșina presiunea va fi scăzută între orele 8-12. Presiunea va fi scăzută și în Sânnicolau Mare, în intervalul 7-11 iunie, zilnic între orele 9-15. În același interval orar se va întrerupe zilnic furnizarea apei în Ivanda, în perioada 7-8 iunie, și în Rudna, în perioada 9-11 iunie.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii