Acasă Administraţie Aquatim: Lucrări pe strada Constantin Prezan din Timișoara și igienizarea rețelei în...

Aquatim: Lucrări pe strada Constantin Prezan din Timișoara și igienizarea rețelei în mai multe localități

502
DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță lucrări pe strada Mareșal Constantin Prezan din Timișoara, dar și sistări în furnizarea apei în mai multe localități din Timiș.

Luni, 14 iunie, între orele 9-15, se va sista furnizarea apei în Butin și Percosova, iar între orele 10-16 se va opri apa în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic. Întreruperile vor fi cauzate de lucrările de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție. Din același motiv, în intervalul 14-18 iunie, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic livrarea apei în localitatea Giulvăz.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

Marți, 15 iunie, între orele 9-17, la intersecția străzilor Mareșal Constantin Prezan și Orion se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare și extindere la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei către consumatorii de pe străzile Mareșal Constantin Prezan, Martir Vasile Balmuș, Oglinzilor și Orion.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii